Loopbaanbegeleiding

Horstink Arbeidsrecht & Coaching vindt het essentieel dat u als mens goed in balans bent en in uw kracht staat. Omdat doorgaans een relevant deel van de tijd op het werk wordt doorgebracht, is het belangrijk dat u het juiste werk doet – werk dat u simpelweg blij maakt – en dat dit werk bij de juiste werkgever wordt gedaan.
Als u het gevoel hebt dat u niet gelukkig bent met uw werk, maar u ook niet goed weet wat u wel wilt, kan het goed zijn om een loopbaanbegeleidingstraject te volgen. Op deze manier kunt u antwoorden vinden om helder te krijgen welke werkzaamheden goed bij u passen en welke functies hierbij horen. Iedereen heeft namelijk talenten. Sommigen benutten hun talenten alleen (nog) niet optimaal. Middels loopbaanbegeleiding kunt u op een veelzijdige manier uw talenten ontdekken en of verder ontwikkelen. Kortom, ontdek uw talenten en gebruik die optimaal zodat u met veel plezier uw werk doet.

Is het u al duidelijk dat het tijd is voor een andere functie maar durft u de stap om uiteenlopende redenen (nog) niet te zetten, dan kan het goed zijn om hierin begeleiding te krijgen. Het doel van de begeleiding is dan het verkrijgen van inzicht en bewustwording in uw beslissingen, (on-bewuste) overtuigingen en gedragingen met als doel goed in balans te zijn zodat u op een positieve manier in uw kracht kunt staan. Het gevolg is dat u bewust die beslissingen kunt nemen, die goed voor u zijn.

Krijgt u ontslag aangezegd en wilt u dit aangrijpen als een kans om een nieuwe start te maken, ook dan kan loopbaanbegeleiding een goede eerste stap zijn.